AllemansGilde is de eerste sociale ondernemerscoöperatie in Apeldoorn

De Coöperatie AllemansGilde is een prominente aanbieder van (vernieuwende) producten en diensten in Apeldoorn, waar verschillende mensen actief zijn als zelfstandig (scharrel)ondernemer. De coöperatie is de paraplu voor deze bedrijven en neemt een aantal overall taken op zich. De coöperatie heeft de ambitie over enkele jaren zelfvoorzienend te zijn en haar sociale impact is dan niet meer weg te denken. 

Binnen De Coöperatie AllemansGilde U.A. zetten talentvolle en enthousiaste deelnemers een eigen bedrijf op, waaruit ze zelfstandig inkomsten kunnen genereren.

AllemansGilde is de eerste sociale ondernemerscoöperatie in Apeldoorn waarin ook mensen met behoud van bijstandsuitkering, onder korting van inkomsten,  mogen ondernemen.

De Coöperatie AllemansGilde biedt overkoepelende zaken als administratie, inkoop, huisvesting, marketing en begeleiding bij de ontwikkeling van het bedrijf. Je richt je op datgene waar je goed in bent.

De Coöperatie AllemansGilde wordt gesteund door Kansfonds en Cordaid Nederland, werkt samen met Gemeente Apeldoorn en is een initiatief van Stichting Bandiet Producties. Klik op het betreffende logo voor meer informatie over de organisatie.