Change your cover photo
Change your cover photo

Willemein en Lies, moeder en dochter. Samen maken zij handgemaakte knuffels en maatwerk cadeau- en interieurartikelen. Hun ambacht is haken en breien. Ook leren ze anderen graag eigen creaties te maken. “Een ambacht is er immers om niet verloren te gaan”.

This user account status is Approved

M&D staat voor moeder & dochter, oftewel moeder Willemein van Amersfoort en dochter Lies Klomp. Samen maken wij handgemaakte poppen en maatwerk cadeau- en interieurartikelen.

Ook maken wij eigen ontwerpen die zoveel mogelijk aan de wensen van de klant aangepast kunnen worden. Zo kun je iemand een uniek cadeau of relatiegeschenk geven voor iedere gelegenheid.

Lessen

Voor iedereen die zelf wil leren haken. Wij bieden een cursus / lespakket voor groepen; thuis of op locatie, bijvoorbeeld op scholen en verzorgingshuizen.

Blog ‘By Lies’

Op mijn blog schrijf ik artikelen over beauty, lifestyle en creativiteit. Ook schrijf ik reviews voor bedrijven en is er op die manier de mogelijkheid tot het plaatsen van reclame. Alle artikelen op mijn blog schrijft ik uit eigen ervaring en alle producten voor reviews test ik ook zelf.

Een van onze producten kopen, een lespakket/cursus boeken, of een andere vraag? Neem dan contact op met ons.