DE COÖPERATIE IS ZELFVOORZIENEND, BIEDT KWALITEIT EN HAAR SOCIALE IMPACT IS NIET MEER WEG TE DENKEN.

De bestuurders van De Coöperatie AllemansGilde zijn Natalie Spaans en Jacqueline Pol

Natalie Spaans

Natalie is oprichter van Sociaal Eigen Wijs. Een bureau dat projecten ontwikkelt en uitvoert op themagebieden als zelforganisatie en talentontwikkeling van kwetsbaren groepen, en sociale en culturele opgaven in de wijk.  Zij is een sociaal professional met tevens ruime werkervaring in het bedrijfsleven.

www.sociaaleigenwijs.nl

Jaqueline Pol

Jacqueline Pol

Jacqueline is oprichter van Pol Advies & Projecten. Een maatschappelijk betrokken onderneemster met commerciële en financiële expertise en ondernemers- en managementervaring in het bedrijfsleven. Zij richt zich met haar onderneming op innovatieve en verbindende projecten waarin de dialoog een belangrijke rol speelt.

Vanuit de gedeelde ambitie om de positie van mensen in kwetsbare omstandigheden in Apeldoorn te versterken, bundelen zij hun krachten onder de paraplu van Stichting Bandiet Producties en ontwikkelde een projectplan dat ten grondslag ligt aan de oprichting van De Coöperatie AllemansGilde U.A.

De Coöperatie AllemansGilde is een prominente aanbieder van (vernieuwende) producten en diensten in Apeldoorn, waar verschillende mensen actief zijn als zelfstandig (scharrel)ondernemer. De coöperatie is de paraplu voor deze bedrijven en neemt een aantal overall taken op zich. De coöperatie heeft de ambitie over enkele jaren zelfvoorzienend te zijn en haar sociale impact is dan niet meer weg te denken. 

De ondersteuners van De Coöperatie AllemansGilde